Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Март носи важни промени и нова любов на Овена

Скъпи Овни, през март пролетта се завръща, а заедно с нея - и цялата ви жизненост. Това е идеалният момент да промените съдбата си. През първата десетдневка все още може да се сблъскате с някои напрегнати ситуации поради транзитите в Козирог.

След влизането на Венера и Марс във Водолей след 6 март за вас ще започне по-благоприятен и активен период, изпълнен с нови възможности. Ще имате усещането за ново прераждане, възможни са нови стартове. Ставате агенти на промяната, което поставя нещата в движение.

Динамичен месец в социално-професионалния план. Интересна въртележка от ситуации, но трудно разбираема на пръв поглед. Доверявайте се, че всичко върви за вашето крайно добро. Планове за далечни пътувания, но и ориентация към различни курсове и проучвания. Очакват ви хубави неща, интересите ви ще се разрастват и към вас ще потекат различни предложения.

Бъдете внимателни, защото преди рождения си ден сте предразположени към злополуки и инциденти. Този месец ще трябва да бъдете много по-предпазливи по отношение на възможни здравословни проблеми.

В личен план ще сте склонни да спорите за дреболии, които могат да дестабилизират отношенията. Време е да се откъснете от нерентабилните взаимоотношения, независимо дали става въпрос за лични взаимоотношения, или професионални сътрудничества. Със сигурност някои от тези взаимоотношения ще се разпаднат, независимо дали го искате, или не. Звездите показват, че сте готови да се освободите от чувствата си и да влезете в нова връзка (необвързаните). Също така ще предприемете важни промени в начина си на живот.

Най-доброто време е да откриете себе си и най-скритите си желания и мисли.

Четете още: Военен за Овена, ежедневен за Близнаци - какъв стил облекло ви подхожда според зодията