Броени дни остават до най-дългоочакваното приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и жени ще мерят силите си, изправяйки се на ръба на възможностите си. Всички те ще се борят в дългоочаквания нов сезон на Survivor, който стартира по bTV на 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото „Скритият идол”.

Участниците ще се сблъскат с тежки условия на живот сред дивата природа на Филипините. Там те ще бъдат подложени на непредсказуеми обрати, поставящи на изпитание физическите им възможности, силата на духа и тяхната находчивост.

Сред мъжете, които ще подложат на изпитание своята издържливост в борбата за най-голямата награда от 150 000 лв., ще са футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и собственикът на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев, студентът-болногледач Георги Петков и пластичния хирург Иван Узунов.

В световноизвестния формат с решителност и воля към финала ще напредват също и строителният предприемач Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски - съпруг на актрисата Силвия Петкова, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.

Макар мъжете и да изглеждат непобедими, жените участнички в приключенското риалити по нищо не отстъпват на събратята си от по-силния пол. В него зрителите ще се насладят на великолепното присъствие на удивителни дами като футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова, както и на лекоатлетката Карин Околие, която ще внесе екзотична нотка сред участничките в шоуто.

В тежките физически и психически изпитания сред суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и стремеж към победа в предаването ще демонстрират и две шампионки – по бодибилдинг Ивана Микова и по джиу джитцу Мила Савова, която е и приятелката на фитнес инструктора Сами Хосни, който нашумя след участието си във "Фермата".

В приключението с двайсетимата участници ще бъде и водещият на „Survivor: Скритият идол“, популярният актьор и фотограф Владимир Карамазов.

През този сезон феновете на приключенското риалити ще могат да надникнат в „кухнята“ на предаването и да се срещнат отблизо с екипа и участниците чрез победителя в петия сезон на „Survivor“ Ваня Джаферович, който е автор и водещ на епизодите за дигиталните платформи на bTV.

Форматът, който е носител на множество награди „Еми”, е създаден по идея на известния продуцент Марк Бърнет, излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданият в световен мащаб. Към момента „Survivor“ достига до зрителите в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят негови местни версии. В САЩ са продуцирани 40 сезона.

Четете още: Фики вдигна луд купон за рождения ден на сина си