Гришо и Лолита се разделиха на Свети Валентин (снимки)

Григор Димитров и любимата му Лолита отново подхраниха слухове, че са се разделили и любовните им отношения са приключили. Това се случи на Св. Валентин, когато обикновено всички влюбени двойки прекарват заедно и се възползват от празника, за да демонстрират взаимната си обич. Много от тях го правят и публично.

Тенисистът и руската красавица обаче не са били заедно в деня на влюбените, като доказателство за това са кадрите, които споделиха в мрежата на 14-и. В момента Гришо е в Делрей Бийч, където участва в поредния си турнир, а Лолита се е прибрала в Русия. Това е доста необичайно за двойката, особено на Св. Валентин, защото рускинята е известна с това, че придружава Гришо на всеки мач и го подкрепя от трибуната. Но явно този път и то точно на празника на любовта, Османова е решила да се завърне в родината си и да прекара време в тузарското си имение заедно с най-близктие си приятелки.

Очевидно красавицата не е била в компанията на друг мъж, защото сподели кадри в Инстаграм как се е отдала на домашен уют заедно с котката си и близки приятелки.

Григор от своя страна се е насладил на голямата си страст след тениса - високите скорости. Точно на 14-и той публикува снимки в мрежата от специално събитие, организирано за участниците на турнира в Делрей Бийч. Те бяха приятно изненадани от основния спонсор на надпреварата - БМВ. Тенесистите получиха шанса да направят няколко скоростни обиколки на световноизвестната писта "Дайтона.

View post on Instagram
 

Всеки от желаещите да изпитат адреналина на високите скорости получи по един лъскав автомобил на марката. Григор избра златисто БМВ X5, с което си направи няколко снимки преди тура. След това Димитров показа завидни умения в управлението по скоростното трасе, които бяха документирани от организаторите на турнира.

Четете още: Криско най-накрая призна дали с Цвети са разделени