Финландец финишира състезание по ски бягане със замръзнал...

Финландският ски бегач Реми Линдхолм е финиширал състезание по ски бягане по особено странен начин. Скиорът сам споделил, че когато преминал фиталната линия, установил, че пенисът му бил... замръзнал.

Това се случило по време на масовия старт на 30 км, който замени класическите 50 км заради студа на зимните олимпийски игри в Пекин.

"Можете да познаете коя част от тялото ми беше замръзнала, когато завърших състезанието... това беше едно от най-лошите състезания, в които съм участвал. Просто трябваше да се боря с времето", каза той пред финландските медии.

Тъй като организаторите се притеснявали от измръзване по време на съботното състезание, то било забавено с един час и съкратено с 20 км. Тънките костюми и долни слоеве облекло, носени от състезателите, както и пластирите за покриване на лицата и ушите им, предлагат слаба защита срещу свирепия студ.

Заради инцидента, на спортиста се наложило да се подложи на допълнително загряване на гениталиите след финала.

"Това е едно от най-гадните неща, които са ми се случвали, но ще оцелея", сподели спортисът, който не скри още, че най-неприятният момент бил процесът на възстановяване, когато замръзналите части от тялото му трябвало да се затоплят. По думите му болката от завръщането на кръвта в тях била непоносима.

View post on Instagram
 

Четете още: Чарлз ще бъде принуден да даде трона на Уилям. Забъркан е арабски шейх, а скандалът е голям