Автор
Весела Георгиева

Сериалът "Семейство Петканови" продължава: Стана ясно кой е поискал развод

Преди броени дни стана ясно, че Алекс и Дани Петканови се разделят отново - този път официално.

Двамата написаха в социалните медии, че остават приятели и най-важен е синът им Габриел.

View post on Instagram
 

Доста се изписа по темата, а повечето фенове коментираха, че най-вероятно Алекс си е намерила друг.

Последната информация обаче, която излезе в медийното пространство е, че тъкмо Даниел е поискал развод от Александра, съобщава "Телеграф“.

Новината дойде на фона на спекулациите по темата, породени от отсъствието на Лудия репортер от всякакви публични изяви и публикации на Алекс в социалните мрежи.

Водещият на "България търси талант" сподели няколко клипчета в Инстаграм, на които не изглежда много щастлив.

Алекс пък през уикенда побърка последователите си с размисли по темата за болестта на сина си.

View post on Instagram
 

А сега става ясно, че инициаторът на развода е Дани твърдят близки на семейството.

Алекс не отвръща на обвиненията, че не знае какво иска и че тя е зарязала Даниел, които се изливат по неин адрес под публикации, касаещи съвсем други теми. Явно се опитва да запази личната си драма далеч от чуждите очи.

Тя дори призна, че не е очаквала, че ще се стигне до развод.

View post on Instagram
 

"Сверете си часовника, човекът, който иска развод в случая е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ иска да се развежда, не пишете нелепи коментари, като не сте наясно със ситуацията и не познавате хората.

От такива като вас тръгват слуховете и се разбива психиката на хората. Имайте малко съчувствие и ги оставете да преминат през това на спокойствие. Аз съм един от близките й хора и виждам колко страда тя от този развод, но Даниел е твърдо решен, че иска да се разделят, непреклонен е“, защити Алекс нейна приятелка.

"Приказката“ на Даниел и Александра започна, когато Лудия репортер спря Алекс в "Студентски град" и я стъписа с неочаквана целувка пред камерата. Случайното запознанство бе последвано от връзка, а след това и бурна раздяла и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж и я обвини в системни изневери.

А по-късно самият той призна и за свои забежки. Двамата се събраха отново през 2017 година във "Вип Брадър" и дори сключиха брак по време на престоя си в къща, а след време на бял свят се появи и вече 3-годишният Габриел.