Грешки, които жените над 40 най-често правят при онлайн запознанство

Вие сте разделени с предишния си партньор и сте прехвърлили 40-те? Ако жадувате за нова тръпка и искате да се забавлявате, без да губите времето си, ето какво не трябва да правите по време на романтична среща.

Връщането в играта след дългогодишна връзка е проблем дори и за най-опитния крадец на сърца. Когато сте на 40 години, след развод или раздяла, искате да отидете на бар, да вдигнете парти или просто да хванете окото на красив мъж, докато седите сама в някое заведение. Всъщност истината е съвсем различна - работите на пълен работен ден, после бързате да приготвите вечеря за детето, захващате се с домакинските задължения и не остава време за нищо друго. Необходим ви е по-ефективен начина за запознанство от този да тръгнете по заведения, и това са онлайн услугите. Добре е обаче да сте запознати с няколко трика, които ще ви помогнат да засияете с пълния си блясък на романтична среща.

Внимавайте със снимката за аватар

Ще допуснете голяма грешка, ако си направите бързо селфи и го публикувате в популярен сайт за запознанства. Нивото на интерес ще бъде близо до нула, а това безспорно ще рефлектира върху самочувствието ви, споделят дами, направили тази грешка. Колкото и неприятно да звучи, на 40 години сме далеч от образа на 20-годишно момиче. това, резбира се съвсем не значи, че дамата над 40 е за изхвърляне или пък е по-нежелана от тази на 20. Опитът показва, че мъжете реагират много по-бързо и веднага приемат или изпращат покана за приятелство на жени с по-младежки вид. Така че, ако искате да примамите колкото се може повече мъже и да имате възможност за избор, заложете на добре изпипана снимка - не е задължително тя да е от преди векове, но е препоръчително да ви представя във възможно най-добрия ви вид. Усмивката е задължителна.

Погрижете се за себе си

Разводът може да ви лиши от жизненост. За да върнете блясъка в очите си и онова палаво пламъче в очите си, трябва да отделите време за себе си. Най-неподходящият момент за романтична среща е времето, в което се чувствате унизена, нещастна и нежелана. Ето защо грижата за себе си може да ви помогне да си върнете самочувствието и да възстановите ценностите, които може да са били повредени от процеса на развода, особено ако е бил изпълнен с конфликти. Мислете за това като за време за изцеление. Мислете за това като за шанс да се възродите от пепелта и да използвате самотата в своя полза.

Поемайте по-често инициативата

Грешка е, като непрекъснато оставяте той да направи първата крачка. Много жени продължават да се водят от остарялото убеждение, че мъжът трябва да направи първия ход, докато те си седят и чакат да ги заговорят. Същата грешка те правят и по време на онлайн запознанства. Оказа се, че популярността ви ще расте, ако по-често поемате инициативата. И няма смисъл да се стеснявате, защото това е просто интернет. Колкото по-често отговаряте, толкова повече ще се интересуват от вас по-късно.

Фокусирайте се върху общите интереси

Интересувайте се от човека насреща, от неговите интереси, занимания, хобита, желание и мечти. Колкото повече общи интереси откриете, толкова по-голяма вероятност имате за стойностна и продължителна връзка помежду си. Интересувайте се, питайте. Не бъдете пасивни. Това ще заинтригува още повече мъжът към вашата особа.

Проявявайте чувство за хумор

Бъдете гъвкави и адаптивни в онлайн разговора с господина насреща си. Мъжете не обичат скучни и дръпнати жени, с които няма какво да си кажат. Бъдете закачливи, деликатно палави и остроумни. Проявете чувството си за хумор и бъдете интересни на пратньора си. Иначе рискувате той да изгуби бързо интереса си към вас. Особено ако започнете постоянно да му се оплаквате и да отговаряте на въпросите му с "Да" или "Не".

Четете още: Защо жените на 40 са по-щастливи от тези на 20?