Камила - бъдеща кралица, но и следващата жертва на принц Хари

Животът на британското кралско семейство не е никак розов в последно време. В рамките на изминалата година се случиха безброй трудности, особено за покойната вече кралица Елизабет Втора, която според мнозина мина през най-трудния период в живота си. След скандалите с Меган и Хари, противоречията между внуците и принц Чарлз се ожесточиха. А покрай делото, заведено срещу принц Андрю, излизат все повече стряскащи факти.

Вече е известно, че принц Хари подготвя книги, посветени на живота си, на драматичния период около смъртта на майка му, както и подробности около Мегзит. И съществува съвсем реална опасност Камила да се окаже следващата жертва на острите му критики, особено след като Елизабет обяви, че тя ще наследи короната един ден.

Кралският експерт Том Скайс е категоричен, че Хари ще нападне мащехата си, като излага следния доста логичен довод:

"Ако наистина се замислите, за какво един издател би платил 20 млн. паунда – това е вътрешната информация за разпадането на кралския брак между Чарлз и Даяна".

Припомняме ви, че херцогът на Съсекс подписа наистина впечатляваща сделка за издаването на книги срещу сумата от 20 млн. паунда. Хари дори бе организирал търг, с който издатели наддаваха.

Той от своя страна увери, че мемоарите му ще бъдат написани със справедливост и прецизна точност. Припомняме ви, че принц Чарлз направи всичко възможно да стопли отношенията си с Хари, за да предпази Камила от нападки при последната визита на херцога във Великобритания. Но вероятно по-младият внук на кралицата не би спестил критиките си към баща си и мащехата си.

За сметка на страха обаче, според социологически проучвания, интересът на британците към предстоящите мемоари на Хари е твърде нисък. Едва 14% от населението на острова биха проявили любопитство към написаното от принца.

А колкото до САЩ, интересът към живота на кралското семейство изобщо също не е голям. И макар членовете на фамилията да са внимателни и да пазят имиджа си, особено пред щатите, отвъд океана гледат на британските кралски особи по-скоро като на забавно шоу. Друг любопитен факт е, че и американците все още не могат да прежалят принцеса Даяна и популярността ѝ там е много по-внушителна, отколкото на Камила.

Четете още: Хванахме ги! С тези трикове никога няма да бъдете излъгани в Тиндър