Хванахме ги! С тези трикове никога няма да бъдете излъгани в Тиндър

Социалните мрежи могат да бъдат много удобно, но и в същото време безкрайно коварно място. А пък немалко хора търсят истинската любов там. Защото, да си го признаем, да се запознаеш с някого в бар вече се брои за отживелица. И макар запознанствата на живо да са най-добрата опция, много от нас го правят онлайн във всякакви приложения. Тиндър определено води по популярност, особено в България. Някои го използват за забавление, други завързват разговори с чужденци, за да си упражняват уменията по английски или друг език, а трети влагат всичките си надежди, че ще открият човека на живота си там. И последното може да бъде много, много опасна игра. Не само защото психопати има навсякъде, включително и в нета, но и просто защото може да попаднете на фалшив профил и когато дойде моментът за срещата или среща изобщо да няма, или да се окаже, че сте се уговорили да се видите с човек, който няма нищо общо с красавеца или красавицата, с които сте си представяли. Гадничко, нали? Определено не е готино да ви изпързалят така и затова днес ще ви подскажем няколко трика, с които можете да разконспирирате фалшивия профил и съответно да си спестите разочарованията.

Ако снимката изглежда подозрително перфектна

Ще ви издадем една тайна - истинските хора с бутикови снимки рядко можете да засечете точно в Тиндър. Ако кадърът е като афиш за холивудски филм и на него човекът безумно прилича на Чанинг Тейтъм, по-добре не залагайте големи надежди. В много от случаите си личи, че снимките са свалени от Гугъл или от Инстаграм на някоя звезда, но ако човекът се е постарал, може и да не проличи. Просто не разчитайте на потребители, които изглеждат съмнително перфектни, красиви и успешни в мрежата. Всичко е измама.

Ако няма никаква снимка

Или ако снимките са с котенца, кученца, красиви места или изобщо всичко друго, но не и физиономията на този човек, трябва да знаете, че тук има нещо доста гнило. И вероятно то не е за показване. Много хора слагат подобни снимки в други социални мрежи, в което няма нищо притеснително, но когато става дума за приложение с цел запознанства, по-добре не стигайте до среща. Защо му е на човек, който иска да завърже запознанство с цел секс или дори връзка, да се крие?

Липсата на информация

Когато сте си набелязали някого в Тиндър, задължително обърнете внимание на това, което той е написал в информацията за себе си. Дори и да не е много, вярвайте, има значение. А ако няма никаква информация в полето за описание - по-добре подминете този профил.

Ако избягва разговорите

Ако чатът ви се върти единствено около опциите ви за среща и този човек избягва всякакъв друг виртуален разговор с вас, нещата не са на добре. Винаги искайте телефонния номер на човека, преди да се срещнете с него. В случай, че откаже да ви го даде, просто не отивайте. Най-малкото, което може да се случи, е да ви вържат тенекия. Но и това не е никак приятно, нали?

Говорите си много, но не си казвате нищо кой знае какво

Дори и не стигате до уговорка за среща. Иначе телефонът ви се тресе от съобщения. Много е възможно този човек да е нещастен самотник, който няма начин да се срещне с вас и просто иска да се чувства желан, дори и само в нета. А подобна кореспонденция си е истинска загуба на време.

Четете още: Уау! Вижте какви красиви неща създава Теди Велинова с ръцете си (видео)