Автор
Весела Георгиева

Тези 3 зодии ще живеят в любовна приказка през март

И замириса на... пролет. А пролетта носи със себе си аромат на любов. Нали? Е, според астролозите, представителите на три зодии наистина ще се носят на крилете на любовта. да видим кои са!

Овен

Овни, вие не мечтаете за любов. Дори напротив. Искате почивка в личен план. Но съдбата има други идеи за вас. През март на интимния ви хоризонт се появява някой специален. Някой, на когото преди време не сте дали шанс. Сега обаче ситуацията се развива различно. Бъдете готови за страхотни любовни изненади.

Везни

Скъпи Везни, Баба Марта ще ви потопи в розови сърчица и аромат на рози. На любовния хоризонт се задава страхотна изненада. Вълнението ви ще бъде напълно оправдано. И един невинен флирт ще се превърне в нещо много голямо и истинско. Имайте предвид, че човекът, който ще накара душата ви да трепти, е ваш стар познат.

Риби

Ох, скъпи Риби. Бъдете спокойни. По-желани сте от всякога. Искри прехвърчат, сърца туптят, животът ви гори и пее в ритъма на любовта. И въпреки че сте малко скептични, преживяването ще бъде наистина страхотно.