Тя е безмилостна към себе си: Тренировките на Мадона, които я правят секси мамче

Преди броени дни кралицата на попа на два пъти съобщи, че ремиксът на песента Frozen, който тя направи с DML, е готов. Информацията тя придружи с много свои снимки, на които изглежда умопомрачително секси.

Всеки един от фотосите е в характерния ѝ предизвикателен стил – тесен черен тоалет, тъмни очила, мрежести чорапогащи, голям кръст на гърдите, платинено рус цвят на косата и, разбира се, разголено дупе.

View post on Instagram
 


И ако някой не знаеше коя е Мадона и видеше тази предизвикателна газела, със сигурност щеше да се шокира, като разбере, че е на почтената 63-годишна възраст.

Ако пък си мислите, че световноизвестната изпълнителка залага само на пластичната хирургия, за да изглежда по този начин, със сигурност няма да сбъркате. Но има и още нещо, на което тя дължи уникалната си стегната форма, и това са ежедневните ѝ тренировки във фитнес залата.



Певицата тренира шест дни в седмицата под вещото ръководство на своя инструктор Крейг Смит, пише Yahoo!Life.

Самият той издава, че певицата отделя на тренировка по 30 минути, но всяка от тях е различна. „Променям тренировките всеки ден“, споделя той пред Daily Mail Australia, като разкрива, че упражненията включват комбинации от кръгови, интервални и т.нар. съпротивителни движения.

Сред спортните дисциплини, които Мадона практикува, са също така и боксът, бойните изкуства и йогата, допълва Смит.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайните диети на звездите, които работят светкавично