Автор
Woman.bg

Летисия отново показа как се прави - облече украинска риза и предизвика коментари

Казват, че стилът ходи по хората. Е, когато е "минавал" покрай кралицата на Испания Летисия, се е "спрял" сякаш за по-дълго. Винаги безупречна, винаги стилна, винаги на място - Летисия и този път успя да покаже на света какво означава да насочваш вниманието към истински важните неща в живота.

По време на благотворителна среща на Mutua Madrileña, която подкрепя социални проекти и каузи в Мадрид, Летисия се появи със строг черен панталон с висока талия и... риза с украински мотиви.

Да, донякъде мотивите напомнят и на българските носии, но само донякъде. Реално, това само може да ви покаже колко близки са двата народа, коментират специалисти по стил и етикет.

Да показват и демонстрират каквато и да било съпричастност и да изразяват мнение в подкрепа, насочено към военен конфликт е напълно нетипично за кралския етикет, коментират от испански кралски двор. Да облече подобна дреха е израз не само на смелост, но и на ясна позиция, което пък накара феновете да симпатизират за решението на Летисия.

Майка на две прекрасни дъщери и съпруга на крал Фелипе, Летисия е една от кралските особи в Европа, чието мнение се чува по редица социални и обществено значими теми. По време на благотворителната среща на Mutua Madrileña, тя не пропусна да говори и за съпричастността ни като хора, а коментарите за тоалета ѝ заваляха буквално минути, след като бе заснета от фотографите.

Какво можем да добавим ние? Стилът и класата понякога не са само в тоалетите. Жената с позиция винаги е била високо ценена не само в обществото, но и в семейството, нали?


Четете още: Кой беше Володимир Зеленски, преди да стане президент на Украйна и какво общо има с мечето Падингтън?