Несъмнено едно от най-вълнуващите събития, които предстоят, е поредният полет до космоса на Джеф Безос с компанията му Blue Origin.

През последните месеци се заговори за няколко известни личности, които ще се качат на борда, включително и бъдещите младоженци Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Сега обаче се оказа, че Безос лично е поканил комика Пийт Дейвидсън, който в момента е любим на Ким Кардашиян.

Милиардерът осигурил място за Дейвидсън и го е уведомил за желанието си да сподели полета си с него по време на вечеря в дома на Безос през януари.

Междувременно комикът получи поредния удар от бившия съпруг на Ким, Кание, с излизането на новата му песен. Във видеоклипа Уест недвусмислено е подчертал крайно негативното си отношение към Пийт, като в него се вижда фигурка на комика, която е погребана жива, а от главата ѝ растат цветя.

За момента Дейвидсън успява да запази спокойствие и споделя пред близките си, че не се притеснява от нападките на Кание, а и опцията за пътешествие в космоса, със сигурност го вълнуват далеч повече.

Четете още: Амал Клуни пред Time: В лицето на Джордж аз имам партньор, който ме вдъхновява, подкрепя!