Извънбрачната дъщеря на Путин, Елисавета Кривоногих, се изпари от публичното пространство. Предполагаемата причина за това са безбройните нападки, които наследницата на руския президент е получила през последните седмици, заради действията на баща ѝ.

Елисавета, известна в социалните мрежи като Луиза Розова, е закрила всичките си профили, заради омразата, която среща всеки ден. Тя получава зловещи заплахи и вероятно е добре скрита от Владимир Путин с цел сигурността ѝ.

18-годишното момиче, което буквално е одрало кожата на родителя си, се изживяваше като интернет звезда и обичаше да демонстрира луксозния си начин на живот. Но откакто руснаците изгубиха достъп до голяма част от социалните мрежи и откакто Путин се превърна в обект на омраза, Елисавета просто изчезна. Тя е популярна в публичното пространство още като "тайната дъщеря на Путин", но днес мнозина я наричат "дъщерята на новия Хитлер" и наследницата на убиеца на деца.

View post on Instagram
 

Явно момичето е насъбрало твърде много омраза, без тя да е взимала страна по темата с конфликта в Украйна и е решило да прекрати активното си присъствие в интернет пространството.

Владимир Путин винаги е бил потаен относно личния си живот и никога не е говорил публично за Елисавета. Тя не е официална негова наследница, но външната им прилика е най-солидното доказателство, че са баща и дъщеря.

По непотвърдена информация, в момента Кривоногих се укрива с майка си в специален бункер под Сибир.

Четете още: Ергенът Виктор съобщи грандиозна новина (снимка)