Викторе, бягай, тези мадами са обвързани - или защо "Ергенът" се превърна в панаир на лъжата

Какво правите в четвъртък и петък вечер? Защото знам, че гледате онзи Аполон, който любезно се среща с 20 жени едновременно, които са в безмилостна битка за сърцето му. Ако не беше така, нямаше да четете тези редове. Вероятно.

И дори да не гледате „Ергенът“, то със сигурност ви попадат пикантни новини за някоя от участничките или за самия Виктор поне няколко пъти дневно. И сигурно сте се изкушили да отворите да прочетете поне една. И след като установихме колко популярен и скандален е този формат в България, да пристъпим към следващата част от размислите и страстите. Освен че идеята 22 жени да се борят със зъби и нокти за един мъж...е някак...абсурдна.

View post on Instagram
 


Дали Ергенът наистина е ерген – хм, не можем да потвърдим със сигурност, тъй като той упорито поддържа имиджа на секси мачо, без да споделя снимки с жени в социалните мрежи. Въпреки че форматът е заснет още през лятото и финалът отдавна е зад гърба му. Дали към онзи момент също е бил ерген – и това не можем да кажем. В интернет пространството се носеха безброй слухове, че човекът си има годеница, но кой знае – може и наистина да е бил необвързан и там да е открил любовта, или пък все още да я търси.

А участничките? Наистина ли го желаят толкова отчаяно и едва ли не са сънували Виктор всяка нощ, след като са видели рекламата по телевизията и са се записали за участие? Абе, да ви кажа и това е много спорно. Вярвам, че го разбирате и не приемате всико, което виждате „по телевизора“ за чиста монета. И дори сълзите, истериите, нападките по женски, свалените гащички и трогателните признания не би трябвало да работят.

Пък и някои от дамите откровено доказват, че няма на какво да вярваме, като споделят че всъщност са си доста щастливи и доста обвързани в живота. Даже още преди да влязат в „Ергенът“. Като например една от най-обсъжданите и критикувани участнички, Габриела, която открито си заяви, че е сгодена. Което автоматично означава, че момичето си е било обвързано и по време на снимачния процес. Освен това, доста стабилно насоли Виктор, след като излъчиха епизода, в който тя отпада. Плачеща и тъжна, че е загубила битката за свободния Аполон. Не можел да сваля, той чакал жените да му падат в краката. Възможно е.

Някои твърдят, че са девствени и това ги засрамвало, други пък просто се държат като такива (спомняте си онази кошмарна среща между Виктор и Виктория от последния път, нали?). И в двете няма лошо. Тъжното е, че отдаваме съществено значение на този факт и едва ли не, тези жени са отритнати от обществото, защото не са усетили удоволствието от секса. Ами чудо голямо, то тая работа не подминава никого и рано или късно, Елвира ще открие човека, с когото е готова да сподели този специален момент.

View post on Instagram
 


Трети пък послъгват за възрастта си. Ами, на вас никога ли не ви се е искало да бъдете на 24 – отново и отново? На мен, да. Само дето, когато искаш да се превърнеш в публична личност, стоенето на една и съща възраст години наред, започва да се забелязва. Намигваме към Гергана.

View post on Instagram
 


А други били големи палавници, разни мъже (твърди се немалко) се хвалели с креватните си изпълнения с някои от участничките, които си търсели свалки за една вечер онлайн. Така се говори за Ева, която от друга страна, не спирала да раздава кръшни танци гола по нощните клубове и имала меко казано доста освободено поведение. Ами, момичето е певица, бе хора. Знаем, че някои дами от шоубизнеса разчитат повече на гола плът и щом има кой да ѝ се радва – какво лошо? Всъщност, то не е лошо, а направо трагично, че в България младите певици трябва да имат подобно поведение, за да бъдат забелязани. Иначе ако става дума само за глас – не ни ги хвали. А дали е толкова необвързана Ева, че да се бори за сърцето на Виктор по телевизията? Ами, май не. Или поне съдейки по публикации, към които коментарите ѝ гласят следното:



Виктория пък печелела лесни пари от разни заблудени хорица в Инстаграм. Или някъде там, в интернета. Момичето продавало календари за парични ритуали и печелела луди пари. Не можела да работи от 9-18 ч. и то в офис, защото хем нямало как да си докара добри доходи, хем целият ден зает. И така стигнала до златната мина – онлайн търговията, която пък проработила страхотно. А кой ли купува календарите? Вероятно същите хора, които не пропускат и секунда от шоуто, защото вярват, че всичко, което се случва вътре, е тотална истина. И Виктор е много влюбен. В 19 ч. - в Александра, в 19:45 ч във Виктория, а в 20:10 ч в Бонбонова. Ама наистина. Приятно гледане!

Четете още: Eто кого е изместил Виктор за главната роля в 'Ергенът'!