10 страни с привлекателни мъже, в които жените са по-малко от господата

Скъпи момичета, ако още не сте намерили своята интимна половинка, но пък сте страстни пътешественички и обожавате да обикаляте из различни кътчета на планетата, имаме за вас чудесно предложение. Представяме на вниманието ви 10 държави с хубави мъже, в които жените са по-малко от господата.

Норвегия

В страната на фиордите мъжете са с 12 000 повече от жените. Тази разлика няма как да се стопи по естествен път, така че ще трябва да чакат „внос“ отвън.

Канада

Мъжете в тази страна са 250 хиляди повече от жените. Обясняват си го с емиграцията на жени към други страни. Но има и друго обяснение, според което е тъкво обратното – в Канада пристигат много мъже, които търсят работа. А и пътуването да там вече е без визи.

Швеция

Още една северна страна плаче за жени – Швеция. Към момента жените там са с 15 000 по-малко от необходимото.

Великобритания

Още една страна, от която се оказа, че жените бягат, за да търсят работа навън. И зад себе си оставят мъже, които чакат своята половинка…

Исландия

На всеки 100 жени там се падат 104 мъже. Дори се появиха слухове, че исландското правителство ще плаща на жени от други държави, за да се преместят в северната страна. Оказа се само слух, но за някои исландци си заслужава човек да зареже всички и да тръгне натам.

Кипър

Въпреки високото ниво на миграция, в Кипър все още се нуждаят от жени. А и е доста близо.

Китай

34 милиона мъже повече имат в Китай. А някои от тях са истински красавци!

Индия

Там на всеки 110 мъже се падат по 100 жени.

Финландия

Според скорошно проучване точно 256 хиляди мъже от 25 до 54 години си нямат половинка в тази страна.

Швейцария

На нас ни звучи невероятно, но швейцарските жени често избират да заминат за чужбина, за да търсят щастието си. И така в красивата страна остават много мъже, за които все още няма жени.

Четете още: Така го правят швейцарците: Страната, в която всеки си има бункер