Автор
Ева Григорова

Бившият на Благовеста Бонбонова я оставил заради казахстанка

Благовеста Бонбонова безспорно е една от най-обсъжданите участнички в риалити предаването “Ергенът”. Тя предизвика истинска вихрушка от коментари след като демонстративно свали бельото си пред Ергена Виктор.

Какъв обаче е любовният живот на брюнетката? Оказва се, че в миналото тя е имала 8-годишна връзка с футболиста Пламен Димов, с когото вече не са заедно.

View post on Instagram
 

През пролетта на 2020 година бившият защитник на "Левски“ играе в местния казахстански клуб "Окжетепес“. Бонбонова трябва да замине при Димов, но започва пандемията от коронавирус и тя остава в България. През това време Пламен се залюбва с местно момиче и оставя Благовеста заради казахстанка.

Отношенията между Димов и новата му любима се развиват скорострелно. Те дори вече имат дете на няколко месеца и сключиха брак. Казахстанката има дете от предишна връзка, което отглеждат заедно с Пламен.

View post on Instagram
 


Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова и футболистът започнаха връзката си през 2012 година. В началото на техните отношения Пламен бе футболист на “Левски”, а малко след това двамата заминаха заедно за Казахстан. По-късно те се завърнаха в България, където Димов игра за "Ботев“ (Пд) и "Черно море“. Бонбонова бе плътно зад него и го подкрепи когато името му бе забъркано в един от най-големите скандали в родния футбол. Играчът бе сред набедените играчи на "Чермо море“ за симулативна игра при загубата с 1:3 едно от ЦСКА (София).

Димов и още петима футболисти бяха изгонени от тима заради незадоволителни резултати на полиграф, направен от ръководството на клуба. Така се стигна и до повторното заминаване на Димов за Казахстан.

View post on Instagram
 


Името на Благовеста Бонбонова стана известно в пределите на България след нейното участие в конкурса Мис Плеймейт. През 2011 година тя се появи на корицата на списание "Максим“ и успя да пробие в германския "Плейбой“, където беше избрана за момиче на месец март 2013 година.