Еха! Вижте как изглежда Емилия след раждането (Снимка)

Папараци на "България днес" успяха да издебнат певицата и да я уловят в крачка до своя любим Жорж на улицата.

Това се случва само няколко седмици след раждането на третото ѝ дете.

View post on Instagram
 

След като намират на кого да оставят новородената Жоржина, родителите отпътуват с автомобила си, каран от личен шофьор, до столична административна сграда. Там двамата най-вероятно отиват, за да внесат лични документи.

Репортер на изданието вижда как заможният сириец като същински кавалер отваря вратата на автомобила и подава ръка да любимата си да слезе.

"Башур се грижи изключително добре за Емилия, която през последната близо година се отдаде изцяло на семейството и на себе си. Фолкпевицата след броени дни става на 40 г., а на 10 февруари роди своето трето дете", отбелязват още от медията.

От кадъра се вижда, че този път певицата, която сме свикнали да виждаме в шикозни и бляскави тоалети, този път е заложила на спортен екип. Емилия е облечена в бежов клин на точки, прикривайки видимо наедрялото си от бременността тяло, с обемно пухкаво палто в същия цвят.

До своя Башур изпълнителката изглежда изключително спокойна и щастлива, а самият той демонстрира поведение на всеотдаен закрилник и любящ съпруг.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивайла Бакалова показа бременно коремче. Чака ли бебе?