Автор
Христина Кирилова

Златка изгони Благо, приюти новото си гадже

Тази година започна зашеметяващо с най-изненадващите раздели. Първо научихме, че любовта между Алекс и Дани Петканови е приключила, а след това стана ясно, че следващите разделени са Благой Георгиев и Златка Райкова.

Футболистът и плеймейтката все още не са коментирали слуховете, но вече има няколко красноречиви доказателства, че двамата не са заедно. Едно от тях е, че рязко спряха да се следват в Инстаграм, Благой изтри общите им снимки от мрежата, а Златка беше забелязана да си разменя ласки със здравеняк в столично заведение. Говори се, че двамата са се разделили изненадващо преди около месец, точно след завръщането си от Малдивите.

View post on Instagram
 

Според слуховете, Джизъса кръшнал на Златка, почти веднага след като са пристигнали в България. Очевидно обаче не е успял да прикрие следите си и Райкова разбрала за изневярата. Дори не се поколебала, а моментално прекратила отношенията им и го е изгонила от тузарския ѝ дом в Бояна. Благой нямало къде да отиде, тъй като неотдавна продал имота си в Горна баня.

Междувременно стана ясно, че той е заминал за екзотично място, където смятал да прекара повече време. Вероятно с новата си изгора, която е станала причина за разрива между него и Златка. Футболистът искал да започне начисто и бил твърде уморен от фалша на родния хайлайф.

View post on Instagram
 

Плеймейтката от своя страна се събрала със здрав мъжага, когото дори приютила в дома си. Двамата вече живеят заедно и отношенията им явно се развиват доста бързо.

Четете още: Ново 20: Петканова искала второ дете от Дани, но получила развод