Автор
Христина Кирилова

Диона срази мрежата с тези думи за "Ергенът", Алекс призна дали харесва жени

Най-коментираното шоу у нас, "Ергенът", не спира да вълнува зрителите и е тема номер едно във всекидневието ни. Епизод след епизод обществото сякаш е все по-скандализирано и обсъжда поведението на участничките в надпреварата, както и на Виктор, за когото се съревновават.

Страстите в шоуто са изключително бурни и определено красавиците не крият недоразуменията помежду си. А една от тях постоянно попада между словесните битки и това е психоложката Александра. Тя почти винаги е в позицията на защитник, най-вече на Бонобонова, която търпи доста критики от другите участнички. Неведнъж сме я виждали и да се просълзи след поредния скандал.

View post on Instagram
 

За Александра обаче се понесе любопитна мълва, а именно че има хомосексуални наклонности. Повод за тези размишления беше внимателното ѝ отношение към приятелките ѝ във формата и факта, че никак не пести прегръдките си с момичетата. И сякаш им се наслаждава повече, отколкото на прегръдките с Виктор. Александра реши, че няма да подмине слуховете с мълчание и самата тя разкри дали има някаква истина в тях:

Хора, не съм лесбийка, харесвам мъже. Моят мениджър Филип може да го потвърди“, заяви самата тя.

Междувременно някои известни личности не спестяват мнението си за шоуто. Една от тях е Диона, която дори не се поколеба да сподели размишленията си, относно изборите на Виктор, когато преценява коя дама да отпадне от шоуто. И думите ѝ определено ще бъдат приети болезнени от някои:

View post on Instagram
 

"Всички осмиват “Ергенът”, но всъщност предаването е изключително показателно за реалния живот. Поведението на Виктор е близко с това на 90% от днешните мъже. Имам предвид една конкретна ситуация, която говори много… А именно изгонването на Зори. ЕДИНСТВЕНАТА качествена и успешна жена. Но той избра леките, изкуствени фръцли, които са там заради славата (повечето). Много мъже правят така в днешно време… Търсят стойностна жена, но като я намерят им става скучна и я заменят за някой евтин парцал… Казват, че не си падат по меркантилни и изкуствени, а всъщност тайно мечтаят поне за една вечер с такава… Следват ги и харесват снимките им…

Но за пред обществото искат вярна и скромна съпруга! Ех, момчета! После жените не знаели какво искат…", рече и отсече изпълнителката.

А вие съгласни ли сте с нея?

Четете още: Ексклузивно: Бонбонова проговори за раздялата на Коцето и Райна