Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, април ви носи вълнуващи емоции и любов от пръв поглед!

Скъпи Раци, през април Слънцето в Овен ще насочи погледа ви към сферата на кариерата и ще увеличи амбициите ви повече от всякога. Хороскопът ви препоръчва да вложите по-голямата част от енергията си в кариерата и да постигнете добри резултати в работата.

Покажете старанието си, не крийте собствените си достойнства, защото скромността може значително да намали шансовете ви за успех. Април е време за покоряване на професионални върхове и всеки от вас трябва да помисли за бъдещето си. Можете да откриете някои нови източници на доходи, да имате печалби от инвестиции, застраховки, данъци, бонуси, нови финансови партньорства.

Много е важно да почивате по-често, да не се претоварвате с прекомерно много работа. Действайте по график, внимавайте с диетата и бъдете повече време на чист въздух. Не са изключени алергии и понижен имунитет, пийте витамини. Вероятно ще бъдете уязвими към настинки, така че се опитайте да се пазите и избягвайте ексцесиите. Духовните ценности трябва да надделяват над материалните.

Този период е подходящ за общуване с приятели, запознанства с нови хора и започване на романтични връзки. Любовта е във въздуха - особено сега, в началото на пролетта! За вас е обявен поход с пеперуди в корема! Ще познаете безпогрешния аромат на любовта от пръв поглед.

В личните взаимоотношения обикновено избягвате опасните решения, предпочитате повече сигурността от страх да не бъдете наранени и може да се осмелите да признаете чувствата си, само ако знаете, че те са взаимни.

Не се притеснявайте, ако изглежда, че нещата се движат малко по-трудно: може да са ви необходими няколко седмици, за да започнете нова връзка, но се научете да бъдете търпеливи! Хубавите неща идват при тези, които чакат! Венера и Марс поставят светлината на прожекторите върху вас, така че се насладете на необикновената светлина на тази красива и вълнуваща пролет!

Четете още: Скъпи Близнаци, очаква ви незабравим и шеметен месец април!