Автор
Христина Кирилова

Сестрата на Меган я съсипа, сравни я с Ким Кардашиян

Откакто светът научи, че актрисата Меган Маркъл е жената, омаяла заклетия кралски ерген, принц Хари, неизбежно излязоха някои истини за живота ѝ от периода преди да добие популярност. Бързо стана ясно, че тя напълно е скъсала връзката със семейството си, като признава единствено майка си Дория. Но баща ѝ, брат ѝ и сестра ѝ остават персона нон грата за нея.

Каква е причината за скандалните отношения между херцогинята и роднините ѝ, трудно можем да кажем, но е факт, че те също не я долюбват. Особено сестра ѝ Саманта, която прави всичко възможно да покаже пред света, че Меган не е цвете за мирисане.

Саманта многократно е използвала какви ли не поводи, за да направи негативно изявление за нея, като този път реши да коментира иронично партньорството на херцозите на Съсекс с гигантите Нетфликс и Спотифай. За тази цел тя просто ги сравни с Ким Кардашиян, която буквално превърна личния си живот в телевизионно риалити.

"Меган и Хари не могат да се сравнят със семейство Кардашиян. Защото Ким успя да превърне фамилията си в цяла империя и Америка знае цялата им история. А за Меган и Хари единствено се знае, че са напуснали кралското семейство, създадоха скандали и като цяло образът им е доста противоречив", твърди Саманта Маркъл.

View post on Instagram
 

Сестрата на Меган продължи с "комплиментите", като отбеляза, че желанието на херцозите на Съсекс да се превърнат в холивудска двойка е напълно неоснователно и е неприемливо в същото време да се ползват и с привилегии като членове на кралското семейство.

"Все едно полицай да напусне службата си и да постави условие да запази баджа си и да получи патрулка, с която да обикаля, където си пожелае. Желанието на Меган и Хари да бъдат холивудски звезди и да получат охрана от кралското семейство звучи също толкова абсурдно", заяви сестрата на херцогинята.

Саманта стигна и по-далеч в критиките си, като сподели, че според нея, е голяма грешка сестра ѝ и Хари да не разрешават на кралското семейство да види дъщеря им Лилибет:

"Това е голяма мистерия - да кръстиш детето си на прабаба му, Нейно Величество и да създадеш такава ситуация, в която тя да не може да го види. Всичко е толкова трудно и абсурдно, само защото Меган и Хари не дават възможност на децата си да общуват с роднините си."

Всички тези обвинения идват точно, след като Саманта Маркъл подаде оплакване срещу Меган в съда, заради бомбастичното ѝ интервю пред Опра Уинфри. По думите на Саманта, херцогинята е изрекла лъжи по неин адрес.

Четете още: Истински шок на Оскарите: Уил Смит зашлеви Крис Рок на сцената! (видео)