Лияна несъмнено е фолкдивата, която винаги е заслужавала само и единствено възхищение за външния си вид. Тя може да се похвали не само с екзотична красота и големи, изразителни очи, но и с феноменална фигура. Но дали певицата разчита изцяло на добрия си ген, или се подлага на лишения и упорити тренировки, най-накрая разбрахме от самата нея.

В момента тя е на поредната си екзотична почивка, този път в Дубай, откъдето публикува спиращи дъха кадри. Разбира се, не пропуска да покаже перфектното си тяло по бански, като сега реши и да сподели каква е тайната винаги да е в топ форма:

View post on Instagram
 

"Той, Спортът е моята рецепта, препоръка, елексир за дълголетие и красота! Никоя машина, никоя добавка, нищо от тези и още, които нямам място да изброя, не могат да бъдат негова алтернатива! Спортът само дава! Калява характера, учи на дисциплина, показва и колко всъщност са необятни човешките възможности! Получавам десетки въпроси, как и по колко тренирам.. Когато тялото се пристрасти към движението, самото то подсказва, какъв да е обемът на тренировка! Къде трябва да си обърнем повече внимание, за да постигнем оптимална форма, за да се чувстваме толкова силни, колкото не сме подозирали, че можем да бъдем. Подарете си го..,времето навън позволява да тренираме навсякъде! Не са ни нужни средства.. Нужна ни е само воля, постоянство и желание! Всичко е възможно, стига да го желаете достатъчно силно.. и никога не е късно!", написа певицата към последния си кадър в мрежата, на който позира в секси спортен екип, а прелестната ѝ коса е сплетена на две плитки.

View post on Instagram
 

Четете още: Албена Михова се е стопила до неузнаваемост