Секси служителката от АЕЦ Козлодуй, Деница, която е сред претендентките за сърцето на Виктор Стоянов, определено обича да обработва снимките, които споделя в мрежата.

Безспорен факт е, че всички дами си падат по филтрите и рядко се пускат напълно естествени онлайн, но Деница сякаш прекалява с разкрасителните средства, които предлагат приложенията. Всъщност, ако обърнете внимание на съдържанието в Инстаграм профила ѝ, ще забележите, че между вида на лицето ѝ на снимките и на телевизионния екран има сериозно разминаване.

View post on Instagram
 

Деница определено може да се похвали със страхотно тяло и е сред дамите, които полагат големи усилия за външността си, но зрителите са безпощадни към прекомерното използване на филтри. В мрежата се появиха няколко колажа, направени със стопкадър от шоуто и снимка, която тя е публикувала в Инстаграм и разликата е доста очевидна.

А някои от коментарите под кадрите, които споделя, гласят:

View post on Instagram
 

"в инста си като на 20, след 20 ремонта с 20 програми", "Стилна сте, но честно казано, изглеждате поне на 40 на екран, а тук в Инстаграм всички сте топ".

View post on Instagram
 

Факт е, че скоро в мрежата се появи слух, че Деница съвсем не е на 34 г., за колкото се представя в шоуто, а всъщност е с цели 6 години по-възрастна.

Четете още: Джулиана Гани доказа, че е бременна и сгодена! (снимки)