Джулиана Гани издаде какво я вбесява в новото ѝ гадже (снимка)

Джулиана Гани е влюбена до уши и това е абсолютно очевидно. След като сподели пред света кой е новият ѝ любим и показа лицето му, последователите ѝ буквално я засипват с въпроси, относно вързката им.

Вчера самата силиконка сподели, че двамата са заедно от 5 месеца и дори обмислят следващата крачка в отношенията си, а именно да имат дете. И след като Джулката многократно се е оплаквала публично от факта, че мъжете в живота ѝ често се възползват от доброто ѝ финансово състояние и се борят да добият популярност покрай нея, тя получи въпрос от феновете дали и новият ѝ любим Теодор я използва заради парите ѝ.

View post on Instagram
 

Гани бе категорична, че гаджето ѝ, който работи като полицай, изкарва сам парите си и е достатъчно зает с професията си, за да не се "бута под светлината на прожекторите". Тя заяви, че "то момчето дори цигарите си купува само". Но дали наистина той я обича истински заради самата нея, а не заради популярността ѝ, времето ще покаже.

Днес пък Джулката беше предизвикана да сподели кое качество на Теодор я дразни най-много и тя не се затрудни с отговора като написа:

Четете още: Кали тотално скъса с чалгата, смени си името