Към какви болести са предразположени различните зодии

Няма нищо по-важно от здравето. За да се чувстваме щастливи, изпълнени с енергия и готовност да реализираме мечтите си, преди всичко трябва да сме здрави.
Според астролозите месецът, в който сме родени, може да окаже влияние върху нашето здраве и съответно върху това към какви болести сме предразположени.

Овен

Символично знакът Овен се свързва с главата и всички органи, които се намират там. Трябва да се грижите основно за очите и ушите си, тъй като сте податливи на различни остри респираторни вирусни инфекции.

Телец

Слабото ви място са шията и гърдите. Предразположени сте към болести на гърлото и дихателната система.
близнаци

Близнаци

Ако сте Близнаци, вие сте предразположени към заболявания на нервната система и психиката. Лесно ви засяга всеки стрес. Затова най-много ви помагат доброто хранене, времето за релакс и отдих.

Рак

Стомахът е слабото място на Рака. Това означава, че особено внимателни трябва да бъдете по отношение на храненето. Не преяждайте и внимавайте с мазнините и подправките. И запомнете! Никакво кафе на гладно!



Лъв

За вас, Лъвове, най-характерните здравословни проблеми са свързани с храносмилането. Ето защо е важно да внимавате с какво се храните и не пренебрегвайте редовните физически упражнения.

Дева

Вие сте предразположени към кожни заболявания. Пийте много вода и коригирайте начина си на живот според състоянието на кожата си.

Везни

Характерни за Везните са психичните разстройства, особено чувството за тревожност. Те трябва да се научат да преодоляват по-леко стресовите ситуации и да са по-спокойни.

Скорпион

Ахилесовата пета на Скорпиона е репродуктивната система. Особено важен затях е безопасният секс.

Стрелец

Слабата страна на Стрелеца е неговата невъздържаност в храненето, движението и емоциите. Болестите при представителите на тази зодия могат да бъдат от различен произход - като се започне от храносмилателни заболявания и се стигне до психични разстройства. Важно е да намирате време за хармония и балансиране на вътрешния си свят.

Козирог

Слабото място на Козирога са опорно-двигателният апарат и коленете. За да са в добро физическо състояние, Козирозите трябва да поддържат водно-минерален баланс и да се движат повече.

Водолей

Болестите на Водолея са изключително на психична основа. Чувството на изолация и желанието да бъдат различни често провокират емоционални проблеми, които могат да доведат до най-различни последствия. За Водолеите е важно да помнят, че връзките с други хора са много важни.

Риби

Ахилесовата пета на Рибите е тяхната склонност към всякакви зависимости. Важно е да спрете, преди да е станало твърде късно.

Четете още: Ето кои са най-щастливите представители на зодиака според Ванга