Автор
Цвета Герчева

В дома на Евгения Божерянова: Честно за живота с мъж и 3 деца - на ръба на романтичната комедия с елементи на екшън

Едно момиче, даже и добре да живее, винаги има една приятелка с 3 деца, страхотен мъж и успешен бизнес. И да ви кажа - хубаво е да има такива жени, за да ни дават не просто пример, а и малко хъс за живот. Защото семейството е щастие, а Жени Божерянова най-добре знае това.

Майка на 3 страхотни деца и истински пример за жена, която се справя с всичко и то доста успешно, Жени е вторият гост в нашия проект Welcome to my home! След като посетихме дома на лайфстайл редакторката Ева Лъчезарова, решихме да надникнем и в къщата на Жени, понеже, признавам си, изгарям от любопитство да ми разкаже как се справя с всички роли в живота си - на мениджър, майка, приятел, кулинарно гуру и не на последно място - на съпруга. И повярвайте ми, последното никога не е било за подценяване. Но какво се случва в дома на Жени, четете в следващите редове. Ето как се справя тя и каква е нейната история:

- Здравей, Жени! Разкажи ни повече за себе си? Какво работиш, как се запозна със съпруга си?
- От къде да започна... Освен, че съм майка на 3 прекрасни деца, съм и част от семейната ни мебелна компания. Като такава, съм изключително ангажирана, както вкъщи, така и в работата. Интересно е, че освен вкъщи, със съпруга ми споделяме и работното ни място. С него сме заедно вече повече от 15 години. Запознахме се, още когато бях ученичка и съответно се срещнахме доста тривиално в един бар.

- Кои са важните правила в живота ти?
- Реално не следвам точни правила. Предвид натовареното ми ежедневие, реагирам винаги спрямо ситуацията, в която се намирам.

- Как планираш ежедневието си с три деца? Има ли ситуации, достойни за сценарий? Какъв филм би могъл да се снима за вашето семейство? Комедия? Драма? Приключенски?
- Като цяло съм много организирана, но ежедневието ми е толкова динамично, че често се налага в последния момент да звънна на приятелки за помощ за прибирането на децата от детска градина и училище. Честно казано, всеки ден се чувствам като във филм, но като се замисля не мога да определя жанра. Често плановете ми са за малко по-романтичен филм, но в последствие преминават в комедия, през екшън и завършват с трагедия. Но винаги има хепи енд, това поне е успокояващо.

- Как планираш менюто за цялото семейство? Какви са твоите тайни трикове в кухнята? Успяваш ли да задоволиш желанията на всеки член от семейството така, че всеки да е доволен.
- С мъжа ми по природа сме кулинари и имаме специално отношение към храната. Обичаме да експериментираме и да приготвяме екзотична храна. Когато станах майка, най-хубавото беше, че мога да насоча любовта ми към храната в менюто на децата. В последствие се оказа, че всяко от тях има различни предпочитания и трябва да планирам индивидуално меню за всеки, което в забързаното ми ежедневие е доста трудно. Това ме научи да готвя бързи и здравословни ястия. Много често ми се налага и да импровизирам с наличните продукти в хладилника.



- Колко често ти се налага да пазаруваш? Предполагам, че пазарувате в големи обеми.
- Предпочитам да пазарувам всеки ден по малко, но въпреки че с мъжа ми живеем от много години заедно, не успяхме да се стиковаме в това отношенние. Той пазарува също всеки ден, но по много. Хладилникът ни е доста голям, което налага много прецизна подредба на продуктите, така че най-често изпозлваните винаги да са ми под ръка.



- Кое е нещото, което винаги забравяш да купиш и се сещаш, чак когато отвориш вратата на хладника, че го няма?
- В нашия хладилник можеш да намериш всичко - от продукти за приготвянето на най-сложното тайландско ястие до пълен асортимент френски сирена, така че много рядко се случва да ни липсва нещо.

- Как успяваш да се справиш с напрежението от това да бъдеш "перфектната домакиня, бизнес момиче и майка" едновременно?
- Осъзнах, че не е важно да съм перфектна, а да прекарвам пълноценно време със семейството си. Иначе от време на време успявам някои от вечерите да си открадна време за чаша вино и разговор с приятелки.

Woman.bg съветва:

Когато говорим за хладилник и голямо семейство, то тайната е не само в размера, но и във възможността хладилникът да запазва свежи продуктите за по-дълго време. Затова и за фамилии, като тази на Жени Божерянова, ние препоръчваме новия модел на LG InstaView Door-in-Door™ Side-by-Side хладилник, ThinQ™ технология, с невероятните 625 литра капацитет. Страхотна полица за вино, система за лед и InstaView Door-in-Door™ система, с която не е необходимо да отваряте, за да видите какво има вътре. Сега трябва само да чукнете два пъти по стъклото, за да се освети съдържанието му, без да се губи студен въздух. Хладиникът с главно "Х". Можете да откриете пълна информация Т У К.





(в материала има продуктово позициониране)