Известно е, че Андреа от дълго време води борба с излишните килограми. И също така, че прикрива нежеланото тегло с фотошоп, но този път явно наистина е успяла да отслабне.

Фолкдивата сподели кратко видео на стори в Инстаграм, на което е видимо по-фина от преди, като най-голяма разлика се забелязва в краката. На клипчето Андреа е облечена в къса поличка и риза, а лицето ѝ също сякаш е по-слабо.

Но дали Андреа наистина се е стопила драстично, или просто умее да се снима така, че да изглежда по-слаба, не можем да потвърдим. В момента участията ѝ са много по-разредени, а именно на тях феновете могат да разберат как изглежда певицата в реалността. За последно я видяхме в телевизионния ефир в предаването "Като две капки вода", където изглеждаше добре.

Припомняме ви, че фолкдивата напълня чувствително преди няколко години, след като се раздели с Кубрат Пулев. В следствие на хормонални изменения. Тя дълго време се бори с килограмите и изглежда, че може би най-накрая е открила правилния път към предишната си топ фигура.

Четете още: Светлана Гущерова ражда до дни?