Деси Слава, която винаги е била сред най-обичаните попфолк певици, направи искрено признание, а именно, че никога не е искала да бъде в лекия жанр. Или поне така се разбира от думите ѝ.

Тя споделя, че винаги е била заобиколена от фолклорна музика и е израснала с нея. Но се "подхлъзнала" в попфолка като тийнейджърка, когато започва кариерата ѝ.

View post on Instagram
 

„Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк“, призна тя. „В началото поп фолкът беше много… „Радка, малката пиратка“, „само да те гепна…“ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, но се подхлъзнах на около 16.“

Ето защо днес, когато вече е толкова популярна и харесвана от публиката, заради ангелския си глас, може да си позволи да излезе от попфолка и да се отдаде на музиката, която ѝ харесва най-много. Самата тя споделя, че не могла да се примири с някои фактори и взела решението да си тръгне.

View post on Instagram
 

А за живота си като майка на две деца, признава, че сега е много по-притеснена и отговорна, тъй като първото си дете е родила едва на 22 г. и бързо се завърнала на сцената. Докато към настоящия момент се е отдала напълно на грижите за втория си наследник.

Четете още: Еха! Андреа се стопи (снимки)