Бритни Спиърс е бременна. Щастливата вест съобщи самата тя със закачлив пост на профила си в Инстаграм.

От съобщението ѝ се предполага, че тя вече е сключила брак с годеника си и бъдещ татко - 28-годишния актьор и модел Сам Асгари, тъй като го нарича свой "съпруг".

View post on Instagram
 

40-годишната певица споделя с последователите си, че забелязала наедряващото си коремче, като първоначално с Асгари решили, че тя просто е наддала на килограми.

"И така, направих си тест за бременност и... чакам бебе", пише Спиърс в социалната мрежа.

В публикацията си изпълнителката разказва още, че е била изпаднала в перинатална депресия по време на предишна бременност. "Чувствам, че сега жените могат да обсъждат по-открито психичното си здраве, докато са бременни", допълва тя.

View post on Instagram
 

"Този път ще правя йога всеки ден! Раздавайте много радост и любов!", завършва поста си Бритни.

От своя страна феновете заляха фаворитката си с множество поздравления и честитки. Сред тях се оказа и Парис Хилтън. "Поздравления! Толкова съм развълнувана за теб! Обичам те", коментира милионерската наследница.

Неотддавна Спиърс разкри, че иска да има деца с помощта на инвитро процедура. Тя не скри и факта, че вече дори се е подложила на техниката по извличане на яйцеклетки.

В последващ пост в Инстаграм Бритни сподели клипче с посланието "Нека божията благодат винаги бъде с теб".

View post on Instagram
 

Певицата има двама сина - Шон Престън (16 г.) и Джейдън Джеймс (15 г.). Момчетата са от брака на Бритни с певеца Кевин Федърлайн, за когото беше омъжена от 2004 до 2007 г.

Четете още: Точно като Дейвид и Виктория: Вижте първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц