Точно като Дейвид и Виктория: Вижте първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

23-годишният Бруклин Бекъм – най-големият син на една от най-привлекателните звездни двойки в света -– Дейвид и Виктория Бекъм, мина под венчилото с приятелката си - 27-годишната Никола Пелц.

Щастливите младоженци си казаха „Да“ на традиционна еврейска церемония в чест на еврейските корени на Никола. Това се случи тази събота в имот в Палм Бийч, Флорида, собственост на родителите на Никола, който е на стойност 103 милиона долара, пише „Дейли мейл“.

View post on Instagram
 

От своя страна Бруклин също има известно еврейско наследство по линия на своя баща – футболната легенда Дейвид, чийто дядо по майчина линия е евреин.

За празненството 300-те гости се преместиха в шатрата за банкет, където под звуците на изпълнение на живо на Only Fools Rush In на Елвис, Бруклин и Никола излязоха за своя първи танц като младоженци.

Сред гостите, освен родителите, братята и сестрата на Бруклин – Ромео, Круз и Харпър, присъстваха Серина Уилямс, телевизионната звезда шеф Гордън Рамзи и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория.


Красивата булка изглеждаше зашеметяващо в удивителна булчинска рокля на Валентино, разкрива още изданието. Актрисата е летяла до Рим два пъти, за да работи с дизайнера на Валентино Пиерпаоло Пичоли в неговото студио, за да гарантира, че всеки детайл от тоалета ще бъде перфектен.

View post on Instagram
 


За свои кумове младата двойка бе спряла избора си на братята на Бруклин – Ромео и Крус, а 10-годишната му сестра Харпър (10 години) бе шаферка.

Никола е дъщеря на бизнесмена Нелсън Пелц и модела Клаудия Хефнър. Тя има още седем братя и сестри, които също бяха поканени на сватбата.

Бруклин и Никола се сгодиха през 2020 г., след като съобщиха за връзката си през януари същата година. По-късно двамата увековечиха любовта си с татуировки. Плановете им за сватба обаче бяха осуетени заради COVID пандемията.

Особено сияещи и щастливи по време на приказната церемония бяха гордите родители на младоженеца - Виктория и Дейвид Бекъм. Те често бяха улавяни от камерите да държат ръцете си по време на празничното събитие.

За пищното тържество на сина си и снаха си 47-годишната Виктория бе заложила на елегантна сива рокля от сатен с презрамки и украса от дантела. Тя бе прибрала косата си на висок кок, оставяйки кичурите свободно да падат свободно около лицето ѝ.

Дейвид и Виктория се запознаха през 1997 г., като по това време и двамата бяха на върха на славата си – тя като част от най-популярната женска група на 90-те, а той като най-известният футболист на „Манчестър Юнайтед“.

Влюбените обявиха годежа си през януари 1998 г., а синът им Бруклин се роди на 4 март 1999 г. – 4 месеца преди сватбата им.

Дейвид и Виктория Бекъм имат трима сина - 23-годишният Бруклин, Ромео Джеймс (19 г.), Круз Дейвид (17 г.) и една дъщеря – Харпър (10 г.).

Четете още: Булката за милиарди на Бруклин Бекъм - или коя всъщност е Никола Пелц