Пълно копие: Дъщерята на Емилия от Коко Динев едно към едно с певицата (снимка)

Емилия е от малкото фолкдиви, които пазят ревностно личния си живот и рядко показват любимите си хора. И най-вече децата си, но когато направи изключение, предизвиква истинска сензация, както се случва и сега.

Откакто забременя с третия си наследник, певицата не се показва често в социалните мрежи, дори и след раждането. Тя се завърна бързо на сцената и вече сподели кадри от първите си участия в Инстаграм, но още по-вълнуващото е, че показа порасналата си дъщеря Мира, която е плод на любовта ѝ с Коко Динев. И определено трябва да отбележим, че момичето е истинско копие на звездната си майка.

Вчера Емилия сподели снимка на стори с Мира, за която са използвали филтър, с който изглежда, сякаш лицата им са покрити с маски за разкрасяване. Но въпреки това, ясно се вижда, че порасналата дъщеря на фолкдивата е наследила изцяло красивите ѝ черти.

Припомняме ви, че Емилия роди преди малко повече от два месеца, а вече се изявява по клубите. От последните кадри в мрежата от снощното ѝ участие се вижда, че все още е в процес на влизане във форма, но трябва да признаем, че изглежда чудесно.

Четете още: Уау! Емилия стана на 40 и показа невероятната си трансформация (снимки)