Автор
Цвета Герчева

Welcome to my home: вместо да се чудиш къде да отидеш на почивка, създай дом, от който не искаш да бягаш

Списък с покупки, залепен за хладиника, аромат на маслени бисквити, кутия с мурсалски чай от Родопите, мекото одеало от баба или пък онзи чифт пантофи, които са тоооолкова изтъркани вече, че всеки нормален човек би ги хвърлил в коша, албум със снимки от 3-ти клас и първите медали от състезанията по бягане - домът, това са малките неща, които ни карат да се усмихваме и да усещаме вълшебството, наречено уют. Защото няма парфюм на света, който да ти донесе повече радост от аромата на дома, който вдъхваш, веднага щом отвориш вратата, след като те е нямало дълго време. Има едни 2-3 секунди, в които влизаш вкъщи, оставяш ключовете, поглеждаш пред теб и виждаш всичко това, което ти носи спокойствие, сигурност и обич.

И понеже - интересните жени имат нестандартни домове и страхотен живот, а аз вярвам че в журналистиката най-важно е да имаш нюх към забавните истории, надявам се, че гостите в нашия проект Welcome to my home ви бяха истински интересни.

Ева и Жени открехнаха вратите на своите къщи, поканиха ни в своето усещане за уют и ни разказваха за тайните си трикове за радост, подреденост и успех.

Ева ни запали по здравословния начин на живот с няколко страхотни рецепти, а после ни разказа и за своите модни открития. Сподели ни за какво мечтае, а ние очакваме когато ѝ отидем другия път на гости да ни посрещне с нов хладилник с отделение за вино. Заканила се е, че има нужда от нов хладилник, а знаете - когато една жена реши, че има нужда от нещо, никой не може да я убеди в противното.
Жени Божерянова, която беше вторият гост в Welcome to my home, пък ни вдъхнови с това колко добре се справя с 3 деца, мъж и бизнес. Как минава един неин ден? Припомнете си от този линк!

И да, тя има време за всичко, просто защото е разбрала, че няма нужда да бъде перфектна. Тайната е да обичаш това, което правиш. И да намираш вдъхновение в живота си. Навсякъде. Ама наистина навсякъде.

Защото, както обичат да казват умните момичета - няма проблеми - има само решения. И важното е да подхождате към тях с вдъхновение.

Ще ви дам пример: Увехнала салата в хладилника - замислете се за нов със система за поддържане на зеленчуците по-дълго свежи.

Свит кашмирен пуловер? Защо не помислите за нова интелигентна пералня, която сама определя температурата и интензитета на изпиране на дрехите ви?

Помислете за решенията в живота си. Проблемите са само вдъхновение!

(в материала има продуктово позициониране)