Джулия Робъртс на върха на семейното щастие: Споделя за вълнуващо преживяване (Снимки и Видео)

Джулия Робъртс сподели за вълнуващ момент, свързан с децата ѝ. Актрисата, която е и щастлива съпруга и горда майка на трима малчугани, разкри, че двете ѝ по-големи деца – близнаците Хейзъл и Финей, отиват в колеж.

За това колко много радост и вдъхновение ѝ носят любимите ѝ хора звездата говори открито в интервю за Extra.

„Може да звучи преувеличено, но фактът, че децата ми ще учат в колеж, ме кара дори леко да се замайвам. Толкова се вълнувам от случващото се. Самата аз нямах възможността и късмета да уча в колеж. И сега съпреживявам всичко, което съм изпуснала чрез децата си“, казва 54-годишната Джулия.

Относно преместването на цялото семейство в Северна Калифорния заради пандемията от коронавирус, Робъртс признава, че там всички се чувстват много по-спокойно, далеч от шума и суетата на Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Освен горди мама и татко на близнаците Хейзъл и Финей, Джулия и съпругът ѝ – Даниел Модер, са и родители на още едно хлапе – 14-годишният син Хенри. Двамата рядко споделят снимки на прекрасните си деца в социаните мрежи, но затова пък, когато го правят, всички изглеждат на седмото небе от щастие.

View post on Instagram
 


Изобщо всичко около Джулия Робъртс и семейството ѝ изглежда приказно и безметежно. Това го потвърждава и романтичната снимка, която Даниел сподели през юни миналата година на профила си в Инстаграм по повод 20-годишнината от сватбата им.

„Днес започваме нашата 20-та година от нашия брак. Тази снимка бе направена на един прашен път малко преди тази голяма идея ... просто се държах за това красиво момиче. Един епичен ден във времето.“

На кадъра двамата позират плътно един до друг и изглеждат по-влюбени от всякога и взаимно наслаждаващи се на компанията си един на друг.

View post on Instagram
 

Четете още: Джон Траволта към починалия си син: Честит рожден ден, липсваш ми ужасно!