Крисия, която всички познаваме като детето-чудо от години и която в момента участва в шоуто "Като две капки вода", получи най-тежкия житейски удар и то само на 17-годишна възраст. Певицата загуби баща си.

Новината се разчу, след като по-голямата сестра на Крисия, Тифани, промени снимките на профилите си в социалните мрежи и написа: "Завинаги в душата и сърцето ми!... П.С на ТАТИ". Самата изпълнителка на песента "Детска планета" все още не е публикувала в мрежата нищо, свързано със смъртта на баща ѝ.

53-годишният Марин Тодоров, който беше забъркан в два публични скандала, включително в произшествие на пътя, взело жертва, е починал от масивен инфаркт. Това се случило на 27-и април в дома на родителите на Крисия. Тогава на посещение дошъл съдия изпълнител, с когото Тодоров е имал разправия, продължила часове, след което е паднал и е починал на място.

Мариана Попова също сподели новината във фейсбук, като поднесе съболезнованията си на Крисия, сестрите и майка ѝ с думите:

“Нашето прекрасно момиченце, нашият супер герой Крисия загуби баща си! До теб сме, малка наша планета, и те обичаме безкрайно! Ти си герой”.

Опелото на бащата на Крисия ще се състои в събота от 11ч. в църквата в Разград, където Марин живееше със съпругата си.

Четете още: Ергенът, който до сега не успя да задържи нито една жена до себе си. Истинските любовни истории на Виктор