Михаела Маринова се раздели с гаджето си и отлетя за Полша (снимки)

Изглежда, че Михаела Маринова е сложила край на дългата си връзка с футболиста Александър Дюлгеров. Двамата бяха заедно повече от три години, но макар и раздялата им да не е обявена официално, изглежда че е настъпила, тъй като и двамата не са публикували общи кадри в социалните мрежи от месеци.

View post on Instagram
 

В момента Маринова е в Полша по случай предстоящия си рожден ден в компанията на приятели, но уви - никъде не виждаме Александър на снимките. Говори се, че певицата е пропуснала и рождения ден на футболиста, а кадърът, който той сподели от празника е доста красноречив. На снимката е прегърнал друго момиче, с което очевидно са родени в един и същи ден и празнуват заедно. От коментарите става ясно, че помежду им може би има нещо повече от приятелство и Александър вероятно е продължил напред след раздялата си с Михаела.

View post on Instagram
 

Двамата не прекарали заедно и великденските празници. Много е вероятно причината за краха в отношенията им да се крие в нежеланието на Михаела в момента да се омъжва и да става майка в момента, тъй като изцяло съсредоточена в кариерата си.

Четете още: Мари на Гала се ядоса, нападат я за килограмите