Кейт Мидълтън се появи в изумителна рокля и е по-слаба от всякога, ето каква е диетата ѝ (снимки)

Очарователната Кейт Мидълтън за пореден път зарадва феновете си, доказвайки, че с пълно право заслужава титлата модна икона.

Херцогинята на Кеймбридж посети вчера Музея на дизайна в Лондон, за да връчи наградата за британски дизайн на кралица Елизабет II на нов обещаващ дизайнер. Щастливецът е от Гвиана и се казва Саул Наш.



Церемонията се организира ежегодно от фондация British Fashion Council. Той е признание за ключовата роля, която модната индустрия играе в обществото. По традиция наградата се поднася от старши член на кралското семейство на дизайнер, който показва както оригиналност, така и ангажираност към тяхната общност.

Неш е британски дизайнер на мъжко облекло и професионален хореограф. Той се фокусира върху използването на техники, които повишават „движението, плавността и функцията“ в облеклото му според уебсайта му. Той също тъка спечели наградата Woolmark за 2022 г., която отличава дизайнерите за използването на австралийска мериносова вълна.

За събитието 40-годишната Кейт се появи, облечена в изящна жакардова рокля с малахит, с дължина малко под коленете и с бухнали ръкави, декорирани с панделки и голяма катарама на колана, подчертаваща талията.

Красивата визия на херцогинята бе допълнена с чифт ефектни златни обеци от Nadia Irena, изумруденозелени обувки в тон и клъч от Emmy London.



Тоалетът е дело на британско-канадската дизайнерка Аделин Лий, а цената му е 785 паунда (около 1 800 лв.). Впечатление прави необичайната текстура на тъканта, която самият творец описва като „малки камъчета“.

Модните критици пък са единодушни, че със съчетаването на различни нюанси на зеленото по този изумителен начин, Мидълтън отново доказва класата си и своя безупречен усет към естетиката.



Впечатление прави изключително грациозната осанка и сякаш още по-тънка фигура на Кейт Мидълтън в тази рокля. Тя неведнъж е споделяла тайните си за поддържане на перфектната си форма.

Известен факт е, че тя предпочита сутрешните тренировки и тренира у дома по 50-60 минути всеки ден.

Освен това, Мидълтън обича дейности на открито, от голф до колоездене. Самата тя често се включва в различни спортни събития, дори в бягане на маратони.

По отношение на храната, Кейт е ревностен поддръжник на здравословното хранене. Поне веднъж седмично менюто ѝ се състои от предимно сурови продукти.

Не е тайна още, че херцогинята е и верен привърженик на прочутата диета на Дюкан, известна с популярността си сред звездите. Когато реши да се отърве от някой и друг килограм, тя се доверява именно на нея.

Четете още: Дръзка и красива: Дъщерята на Кейт Мос показа инсулиновата си помпа на червения килим (снимки)