Ето коя е единствената жена, която разплака Виктор и му заби нож в сърцето (снимки)

Лудата надпревара за секси ергена Виктор Стоянов е към края си, а участничките вече са наистина безмилостни една към друга. Тази седмица гледахме поредните два драматични епизода, в които Благовеста и Марта напуснаха шоуто.

В четвъртък Виктор покани дамите на последната групова среща, като остави единствено Бонбонова в имението. Съвсем очаквано, красивото миньонче прие много тежко факта, че е единствената пренебрегната от него, но след това той я изненада и се оказа, че това е било скрита покана за индивидуална среща с него. След като Виктор се появи изненадващо от храстите, докато тя се припичаше на слънце и плачеше неутешимо, Бонбонова бързо изтри сълзите си и на лицето ѝ изгря широка усмивка. В края на срещата им се оказа, че всички участнички са приготвяли вечеря не само за Виктор, както очакваха, но и за Блага. Последваха злобни коментари, като момичетата не скриха яда си, че Блага е била на индивидуална среща. След като обаче тя разкри чувствата си към него, които очевидно не са споделени, той се възползва от "Церемонията на розата", за да я изпрати обратно вкъщи.

View post on Instagram
 

В следващия епизод в петък, Виктор пожела да разбере дали друга участничка изпитва чувства към него и това беше Марта. Тя от своя страна, почувствала се притисната от въпросите на ергена, призна че все още обича бившия си мъж и не е готова да продължи напред. Виктор не можа да прикрие разочарованието си, особено след като Марта му предложи да бъдат "просто приятели" и тя бе следващата, която напусна предаването. По всичко личи, че макар да изпитва най-силни симпатии към Александра, Стоянов е имал такива и към Марта. Друг любопитен факт е, че тя беше единствената участничка в шоуто, която той изпрати с думите "винаги ще бъда твой приятел". Нещо повече - до този момент не бяхме виждали Виктор да се разделя толкова дълго с някоя от дамите в предаването и ясно личеше, че не желаеше Марта да напусне. Но уви - не разполагаше с друг избор, след като тя открито заяви, че не изпитва никакви романтични чувства към него. Припомняме ви, че Марта също така е единствената от участничките, която предразположи Виктор да бъде открит по отношение на това какво изпитва към детето на бившата си приятелка и колко му липсва. Тогава видяхме той за пръв път да се разплаче, докато красавицата просто го изслушваше и правеше опити да го утеши. Ергенът никога не си е позволявал да бъде толкова уязвим пред някоя от другите претендентки за сърцето му.

View post on Instagram
 

След отпадането си от шоуто Марта коментира и най-горещата тема от предаването, а именно отношенията на дамите с любимката на Виктор - Александра, като беше категорична, че хипнотерапевката е изцяло виновна за ситуацията, в която се намира.

Четете още: Михаела Маринова се раздели с гаджето си и отлетя за Полша (снимки)