Радост Драганова и Мария Силвестър аут от любимата телевизия. Какво ни готвят?

Къде изчезнаха Радост Драганова и Мария Силвестър след свалянето на предаването "Мармалад" от ефира на bTV в края на март тази година? Дали двете дами са безработни, както някои медии твърдят, можем само да гадаем.

Драганова, която има юридическо образование и известно време е практикувала професията, в последното си интервю признава, че в момента не работи като юрист. А вероятно засега чаровната водеща не възнамерява да се връща и към телевизията.

View post on Instagram
 

Мария Силвестър, която пръскаше чар в предаването "Бригада Нов дом" и водеше класацията "10-те най" в "Мармалад", към момента също не може да се похвали с нови телевизионни изяви.

Припомняме, че Драганова и другият водещ Иво Аръков си взеха довиждане със зрителите на 19 март, когато показаха и най-запомнящите се кадри от шоуто през годините. "За нас беше изключително приятно да бъдем ваши водещи", казаха тогава те.

View post on Instagram
 

Предаването започна през 2015 г. с водещ Митко Павлов. Впоследствие той напусна и неговото място зае актьорът Иво Аръков. Последният в момента се подвизава по същата телевизия със сериала "Съни бийч".

Четете още: Тъга тресе Капитонова - остана без Инстаграм профил, всички я мразят