Автор
Ева Григорова

Последователки на Дани Петканов в Инстаграм го нападнаха: Ако си бил мъж преди, ще бъдеш мъж каквото и да стане!

Преди дни Дани Петканов публикува 30-минутно видео, в което разяснява своята гледна точка за развода си с вече бившата си съпруга Алекс Богданска.

Във видеото той отрече слуховете за изневери от страна и на двамата. Дани сподели, че Алекс била прекалено амбициозна и живеела на бързи обороти, докато той самият предпочитал животът да се случва по-бавно. Тъй като не бил щастлив, решил да даде пример на сина си Габриел и да напусне моделката, въпреки че още силно я обичал.

View post on Instagram
 

“От малък имаме много голяма връзка помежду си, когато порасне ще има други кумири, но сега усещам, че аз съм неговият кумир и възприемам това като отговорност и си казвам “Не може моят син да иска да бъде като мен и в същото време аз да се чувствам потиснат, да не се чувствам щастлив”. Тогава си казах, че трябва да променя нещо” - споделя той. Именно така взел решението да се разведе с моделката.

Голяма част от дамите последователки на инфуенсъра обаче въобще не подкрепиха разсъжденията му и го разкритикуваха остро.

“И кой е примерът? Че трябва да остави жена си да отглежда сама децата си ли” - попита една от тях.

View post on Instagram
 


“Значи да разбираме, че вместо да си стегнеш г”за и да бачкаш, за да застанеш до жена си, като успешен мъж, ти реши че е по-мъжко да се разведеш ?! Не мисля, че това е добър пример за сина ти. По-добре не го намесвай изобщо в тези размисли, нелепо е.” - заключи друга.

“В голяма грешка си. Ако обичаш правиш компромис със всичко друго, но не и с човекът до теб. Ако обичаш истински не можеш да поискаш развод. Това са просто оправдания. Пак можеш да бъдеш пример за малкия и без да се развеждаш със майка му. Ако си бил мъж преди, ще бъдеш каквото и да стане, но не се виждат мъжки черти в теб вече. Ако обичаш няма оправдание. Компромис трябваше да направиш със себе си с в този случай, Александра не беше за компромиси….. Жалко.” - попиля го трета.

View post on Instagram
 


Друга потребителка на социалните мрежи пък изрази мнение, че Дани всъщност е бил комплексиран, че Алекс е по-успешна от него и всъщност в това се корени причината за тяхната раздяла. “Дани, ти си един много много объркан човек. Поредният мъж, който не успя да понесе успехите на жена. Да, за българския мъж е пагубно жената да изкарва повече пари, защото сме патриархално общество. Но човеко, ти наистина изтърва птичето, което беше кацнало на рамото ти и тотално се прецака.” - написа тя.

View post on Instagram
 


“Жалко, че Габриел ще страда заради теб. Или заради двамата .... просто е прекрасен . Казвам го като майка на 4г дете. Толкова са ми милички и твоя Габчо, и Давид на Илиян,и Благой на Златка. И трите дечица са ми супер сладки,а така се случи с техните родители. Според мен егото ти е доста силно,но не можеш да се пребориш с него. И аз съм така,трудно е.” - написа друга, визирайки разделите на Благо Джизъса и Златка Райкова и тази на Джулиана Гани с Илиян.

View post on Instagram
 

Имаше и малка част одобрителни коментари като: “Напълно те разбирам брат”, а Дани реши да отговори с емотиконки само на неговите последователи, които са съгласни с решението му.