Преслава несъмнено е успяла да спечели любовта на публиката през годините и до днес е една от най-обичаните фолкдиви на родната сцена. Не е тайна и че тя е от най-добре платените певици, а доходите си инвестира в тузарски имоти. И определено, по време на абитуриентските балове, тя е от изпълнителите, които имат най-пълен график и определено не могат да се оплачат от хонорара си.

Очаква се, както винаги, епицентърът на купона да е на морето и по-конкретно в Слънчев бряг, където Преслава вероятно ще има поне едно участие по време на баловете. Говори се, че тя взима един от най-високите хонорари за абитуриентските купони. По неофициално потвърдена информация, собствениците на заведенията броят 8000 лв., срещу които Преслава изнася незабравими концерти и е от малкото фолкдиви, които пеят хитовете си на живо.

View post on Instagram
 

Следващата най-добре платена изпълнителка е Емануела, а първенец е Азис, за когото се твърди, че получава между 18-20000 лв., но той все по-рядко приемал покани за участие на абитуриентски балове.

View post on Instagram
 

Четете още: Просто божествена: София Вергара на 49 и по леопардов бански (снимка)