Автор
Мария Здравкова

Кейт Мос си спомня с умиление за Джони Деп: Усмивката ѝ казва всичко

Кейт Мос изпитва само топли чувства към бившата си изгора Джони Деп и си спомня с умиление за техния романс. Това стана ясно за всички след явяването на модела в съда, където тя свидетелства в полза на актьора.

Мос, която традиционнo избягва всякакви медии, преодоля непоносимостта си към интервюта, само за да защити бившия си приятел в делото, което той води срещу Амбър Хърд за клевета. Британката буквално нанесе страшен удар на Хърд, като опроверга твърденията й, че Джони Деп я e блъснал по стълби, когато са били заедно преди години.

View post on Instagram
 

Според експерти по езика на тялото изражението и движенията на супермодела от близкото минало издават, че тя изпитва само топли чувства към бившата си половинка. Очевидно тя си спомня с умиление за тяхната връзка, въпреки че в миналото е твърдяла, че раздялата им е разбила сърцето ѝ.

На въпроса “Познавате ли Джони Деп” Мос отговаря с меко изражение, което показва само мили спомени с него, казват още специалистите.

View post on Instagram
 

“Никога не ме е бутал, ритал или хвърлял по стълби”, категорична е Мос в съда.

Деп и Мос са двойка в периода между 1994 г. и 1998 г. Разделят се, за да може той да се посвети на актьорската професия.

View post on Instagram