Автор
Мария Николова

Горкият Джони Деп! Свидетел на Амбър Хърд с потресаващ разказ за сексуално насилие (18+)

Потресаващи, отвратителни и срамни подробности, свързани със съвместния живот на Амбър Хърд и Джони Деп, продължават да излизат наяве с напредването на съдебната битка между двамата.
Поредната бомба бе хвърлена от първия свидетел на бившата съпруга на обичания актьор - доктор Доун Хюс, клиничен и съдебен психолог, която е и експерт по домашно насилие. Пред съда Хюс се опитва да извади Хърд от калта, в която затъна, като свидетелства, че тя многократно е била подлагана на сексуално насилие от страна на Деп. По думите ѝ когато актьорът бил пиян и надрусан, той хвърлял съпругата си на леглото, късал ѝ нощницата и се опитвал да я насили.

Той я е принуждавал и да му прави орална любов, когато бил ядосан. Това не са били моменти на обич, а прояви на доминация”, разкрива още психоложката.

Едно от най-скандалните твърдения на Хюс пред съда е, че “Деп веднъж търсил наркотици и отново скъсал нощницата на жена си и бръкнал във вагината ѝ, за да търси кокаин.”

Според психоложката при техните караници след употреба на алкохол той редовно се опитвал да прави секс с Хърд, но невинаги се получавало. Тогава той ставал много агресивен и обвинявал нея.

Показанията на Хюс обаче не се изчерпват с твърденията за сексуалното насилие, които тя хвърля срещу Джони Деп. По думите ѝ той бил изключително ревнив и не ѝ позволявал да показва гърдите и задните си части по време на снимки, както и да участва в продукции с някои определени актьори. Джони определял на жена си и как да се облича в ежедневието си, твърди още психоложката. Деп упражнявал и физическо насилие над Амбър, като я бутал, блъскал и ритал в гърба, свидетелства още Хюс.

View post on Instagram
 

Трябва да се отбележи, че подобни обвинения към Джони Деп не е отправяла нито една от жените, с които той е бил преди Амбър Хърд, включително и бившата му съпруга Ванеса Паради. Според нея той е мил, любящ, добър и щедър съпруг и баща. Паради откровено не вярва на твърденията на Амбър Хърд, че е била жертва на насилие от страна на Джони Деп.

Друг интересен факт е, че милиони фенове по света са по-склонни да вярват на карибския пират, отколкото на Амбър Хърд.