Автор
Ева Григорова

По-откровена от всякога: Алекс призна за италианеца и защо се е развела с Дани

Алекс Богданска гостува в предаването "Търси се", където разказа своята версия за раздялата си с вече бившия си съпруг Дани Петканов.

Тя сподели, че прекратяването на отношенията им толкова силно я е разтърсило, че е потърсила услугите на психолог и че все още не е готова за следваща връзка, тъй като се чувства изключително наранена.

View post on Instagram
 

Тя потвърди и мнението на Дани, който преди време сподели, че е инициирал развода им.

"Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца".

"Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка", разказа тя в "Търси се".

View post on Instagram
 


"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение".

"В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство - колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща.

Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло.

View post on Instagram
 


Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари", откровена е до болка най-успешната родна инфлуенсърка.

При първата ни раздяла с Дани преди години имах страх да излизам навън и да се показвам пред хора. Правеха се много колажи с различни шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото отидох да работя в Италия като хостеса, исках да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани разбра, стана ясно, че и той е бил с други жени, но фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да соча другия с пръст и да казвам : "И ти си го правил".

View post on Instagram
 

Той ме накара да изживея много голям срам, да се почувствам лош човек. С това момче от Италия обикаляхме много, понеже беше с големи възможности, возихме се на собствената му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и реших, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да се питам какво щеше да стане, ако се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство.

Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си - това си повтарях непрекъснато. Искам той да бъде силен човек и да вземе моя пример", разказа през сълзи тя.