Автор
Христина Кирилова

5 признака, които ви издават, че сте зажаднели за мъж

Нека да не се лъжем - жената, която е твърде зажадняла за любов или просто мъжко внимание, си личи отдалеч. Не съдим никого, но фактите са си факти. Любопитното е, че не е задължително тези дами да са необвързани или пък толкова пренебрегнати от противоположния пол. Те просто искат да се харесат на всички и буквално изпитват глад за мъже. Ето кои са 5-те признака, които ги издават:

Тя е съгласна за всичко

Тази дама никога няма да натовари обожателя си с изисквания или ангажименти. Тя няма никакви претенции къде ще се срещне с него или какво ще прави, важното е да се случи. И дори да не изгаря от желание да отиде на кино, ако я поканят, няма да откаже и от нея ще се чува само съгласие. А когато мъжът е в отношения с такава жена, той подсъзнателно започва да ѝ предлага все по-малко и да изисква повече от нея. Тя пък се старае все повече, защото живее с мисълта, че един ден той ще разбере какъв късметлия е да бъде в живота му. А това, в крайна сметка, никога не се случва.

Тя просто мрази другите жени

Логиката е съвсем простичка - всички останали жени на този свят са конкуренция в нейните очи. Тя вижда враг във всяка, особено в тези, които се радват на по-засилен интерес от страна на мъжете. Но тук, тази дама пропуска нещо много важно - има мъже, които жадуват за нея, но не е склонна да го види, защото е твърде заета да се сравнява с останалите.

Тя прави първата крачка

Както вече споменахме, тази жена е готова на всичко, за да бъде харесвана, дори това да означава, че трябва да преследва поредния мъж в живота си. Тя никак не се срамува да бъде инициативна и да направи първата крачка, защото е готова да даде повече, без да забелязва какво получава отсреща. Също така държи да покаже на мъжа, че харесва именно него, за да ликвидира опасността той да се чуди дали тя изпитва интерес.

Тя е идеалната жертва за мъжки манипулации

За нея потребностите на мъжа и желанията му стоят много над нейните. Ето защо тя е идеалната жертва за всякакви манипулации и е готова да отиде до Луната и обратно, стига да знае, че той ще бъде щастлив. А какво ѝ е коствало и дали изобщо ще получи признание - това са въпроси, които не я вълнуват. И дори той да я обиди с думи или поведението си, тя няма да се откаже от него, по-скоро ще търси вината в себе си, дори и да няма такава.

Тя е готова да се откаже от всичко, което обича, в името на мъжа

За тази жена не са необходими никакви усилия, защото тя е тази, която се старае да спечели мъжа. И е готова да зачеркне всичките си хобита, приятели и интереси, само и само той да бъде доволен и спокоен.

Жените, зажаднели за любов и мъжко внимание, са готови да се борят като на война. Но за съжаление винаги остават нещастни, защото докато са се състезавали и измъчвали, за да получат обич от мъжете, те не са я получавали от най-важния човек - от самите себе си.

Четете още: Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньорите си