Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньорите си

28 май 2022 | 08:27
13934
7
Снимки: Pixabay
7

Психологът Юлия Хадарцева говори за три причини, които тласкат жените към чести промени в любовта и дава напътствия как да се справят с тях.

Търсете на перфектния партньор

Някои дами действително могат да бъдат толкова пристрастени към различни мъже, че да не могат да се спрат. Те са в търсене на идеалния образ, който се е изградил в главата им. Единственият проблем е, че такива мъже не съществуват. Никой от тях няма да достигне летвата, поставена от момичето. Такъв перфекционизъм може да доведе в края на краищата до пълна самота.Страх от интимност заради любовно разочарование в миналото


Момичетата, които са преживели лична драма, се страхуват да се влюбят отново. Затова те предпочитат мимолетните романси пред дългосрочните и дълбоки връзки. Може би неуспешна връзка от миналото е оставила билезнен отпечатък върху самочувствието на жената и тя не се чувства достатъчно красива, умна, секси или привлекателна, с една дума – достойна, за сериозен партньор.

В този случай е необходимо да работите с психолог, за да се научите отново да вярвате както в собствения си и неподражаем чар, така и на мъжете.Липса на връзката баща-дъщеря

Ако става въпрос за жена, която често сменя мъжете и повечето от тях са по-възрастни, тогава от гледна точка на психологията можем да говорим за травматична връзка с баща ѝ. Когато едно момиче непрекъснато търси „татко“, то просто иска да се чувства като момиче, за което се грижат. С течение на времето всичко това се превръща в омагьосан кръг: отново и отново тя оставя партньори, които не са я зарадвали с нещо, и се хвърля в обятията на други. Така, избирайки нов мъж, може би по-богат или начетен от предишния, създавайки в себе си илюзията за здрава, хармонична връзка. Красива картина, зад която наистина няма нищо. Всички тези показни истории, като правило, завършват с раздяла.

Разбира се, в този случай трябва да се потърси разковничено на проблема, с раната в душата, оставена от липсата на пълноценен или изобщо на какъвто и да било контакт между баща и дъщеря. На първо място, изградете отново отношения с бащата, ако това е възможно, и едва след това създайте съюз с мъж. За такива дами е особено важно да разберат, че връзките са дълга игра, когато вие и вашият партньор сте на равни начала, когато се обичате, цените и уважавате. Докато израствате в любовта си един към друг заедно.

Четете още: Истинска история: Омъжих се за грешния мъж... разбрах го чак на 82

Още по темата

Коментари

7 Друми
  17 януари 2023 | 14:04 отговор
 

Защото ги сърбят котараните!

 
6 Много
  28 септември 2022 | 08:02 отговор
 

женомразци, много нещо, ей. Майките ви са ви объркали и не са си свършили работата явно.

 
5 Иван
  03 юни 2022 | 13:13 отговор
 

Толкова е просто: 1) Защото им се ебе, и 2) Защото мъж с малък хуй и кратко и лошо ебящ, е по-неподходящ от мъж с голям хуй и хубаво ебящ. Но дори да е изпълнена точка 2, и този мъж омръзва и трябва да се потърси друг, и така... Абе изобщо курвенска работа :)))

 
 
Иван
03 юни 2022 | 13:18

А, да, и парите. Дори мъжът, с когото си, да има пари, винаги някъде в природата има мъж с повече пари. Затова задължение на жената е да го намери, да го наебе и да го впримчи да е неин. Но има и конкуренция и става мазало. Затова решението е - ти на мене, аз на тебе, после обратното. И накрая става това, което гледаме при нашите жалки випове. Казах ви, курвенска работа.

4 :
  29 май 2022 | 10:06 отговор
 

Обаче ако мъже си сменят често жените, се обиждате, защото сте лицемерки без акъл.

 
 
29 май 2022 | 10:35

човек трябва и от двете да се обижда, малоумно е да се смята по друг начин.

3 Аман , аман ..
  28 май 2022 | 11:20 отговор
 

Простотий ....

 
2
  28 май 2022 | 10:29 отговор
 

 
1 Черният властелин
  28 май 2022 | 09:01 отговор
 

само за курви се пише тука

 
 
Чичо Мъдо
29 май 2022 | 07:27

Всичко си идва на мястото, нашата преса е порнография.

Добави Коментар

Най-четени