Автор
Мария Здравкова

Жива ли е любовта? Защо Брад Пит подари имение на Джен за 79 млн. долара?

Явно пламъкът на любовта между Дженифър Анистън и Брад Пит никога не е угасвал. Или поне на тази мисъл ни навежда новината от последните дни, според която любимият актьор е подарил имение на бившата си половинка на стойност 79 млн. долара. И то не какво да е имение, а къща, която двамата са делили в миналото, докато са били заедно. Пит зарадвал Джен с щедрия подарък на 50-ата й годишнина.

Става въпрос за имението на двойката в Бевърли Хилс, което Пит обявил за продажба след развода им. Актрисата още тогава много се разстроила и съжалила, че не откупила дела на бившия си мъж, за да запази къщата. Съдбата обаче си знае работата - Пит през 2019 г. решил отново да купи къщата и да я подари на бившата си половинка за юбилея.

В последния епизод на Шоуто на Елън Дедженеръс Анистън за пореден път говори за развода й с Пит - темата, от която се вълнуват всичките й фенове.
На въпрос как се е чувствала и какво е направила след края на снимките на “Приятели”, тя шеговито отговори: “Ами разведох се и ходих на терапия. След това се снимах и във филма “Раздяла”.

Дженифър и Брад започват да се срещат през 1998 г., минават под венчилото през 2000 г. Четири години по-късно двамата се развеждат, а най-често сочената причина за раздялата на звездната двойка е аферата на Пит с Анджелина Джоли. Впоследствие той се жени за нея и имат 6 деца. Развеждат се през 2019 г., а битката за попечителството над децата им продължава и до днес.