Автор
Христина Кирилова

Емануела загубила бебе от Елвиса

Емануела е преминала през поредните си любовни изпитания в края на миналата година, като дори е изгубила бебе, издават нейни приближени. По разказите на приятелите ѝ, става ясно, че фолкдива, която през 2021-ва година отново се събра с бившата си любов Мартин Николов - Елвиса, е забременяла от него, но е претърпяла спонтанен аборт.

Самата Емануела не е говорила публично за връзката си, но в началото на 2022-ра научихме, че двамата отново са се разделили, този път окончателно. А точната причина за това не знаехме до днес, когато научихме, че певицата е преминала през тежкото изпитание. Източниците твърдят още, че тя обвинява именно Елвиса за преждевременния край на бременността си, тъй като той така и не преустановил аферите си с други жени. И след като разбрала за поредната изневяра, била разтърсена до степен, че загубила бебето. Това се случило в края на 2021-ва, когато Емануела била все още в първия триместър, пише "Блиц".

View post on Instagram
 

И макар фолкдивата да е искала бебето, нейни приятели отбелязват, че абортът вероятно е бил за добро, тъй като е било очевидно, че отношенията ѝ с Елвиса няма да продължат във времето и двамата нямат общо бъдеще. А детето щеше да порасне без баща.

Въпреки че Емануела е майка на две пораснали момчета, вероятно е пожелала да има и трети наследник, но след поредното предателство на бившия си любим, е твърде възможно да се е отказала от идеята да роди отново.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа, къде ти е бельото?