Автор
Христина Кирилова

Ето какво работи новото гадже на Мика Стоичкова

След края на последната си връзка, Мика Стоичкова очевидно е взела решението да запази любовния си живот в тайна. И по всичко личи, че този подход е бил правилен, тъй като според анонимни източници, тя е щастливо обвързана от две години насам. А днес научихме и кой е той.

Този път Мика не е обвързана с публична личност. Новият ѝ любим е успешен зъболекар, който е с няколко години по-млад от нея и макар все още да не е сред най-известните имена в бранша, изглежда че пред него има светло бъдеще и наскоро е открил собствена дентална клиника в столичния квартал "Стрелбище". Името му е Виктор Ненчев и е родом от Плевен, но живее в София, заедно с Мика.

View post on Instagram
 

Освен че делят един покрив, влюбените гълъбчета често си организират и екзотични екскурзии, като последната им бе до Истанбул. Началото на връзката им датира от началото на пандемията през 2020 г. и дъщерята на Христо Стоичков е изключително щастлива, твърдят нейни познати. И вероятно вече сама е изпитала на гърба си поговорката "Щастието обича тишината".

View post on Instagram
 

Четете още: Емануела загубила бебе от Елвиса