Автор
Мария Здравкова

Каква любов само! Диамант за 10 млн.долара и маникюр в златно с буквата на Бен

На какво ли не е готова една влюбена жена? От това правило изключение не прави и Джей Ло, по която въздишат милиони мъже. Латинодивата не се свени да демонстрира любовта си, а последният й жест към Бен Афлек направо може да ти разтопи сърцето.

View post on Instagram
 

Горещата певица засвидетелства обичта си към актьора с маникюр посветен на него – на безименния пръст на лявата й ръка в златно греят инициалите на любимия мъж и нейната буква. Точно до тях на средния пръст пък има златно сърце. На същата ръка блести и годежният пръстен, с който Бен поиска ръката на певицата. За първи път в близък план виждаме 8,5-каратовия зелен диамант, който е изключително рядък и се оценява на 10 млн. долара!

View post on Instagram
 

През последната година Джей Ло и Бен Афлек се носят на крилете на любовта, след като преоткриха за втори път обичта си. Те бяха сгодени и между 2002 и 2004 г., но след това пътищата им се разделиха. В момента те си търсят дом в Ел Ей, в който да се настанят с голямото си семейство. Бен Афлек има три деца от предишната си жена Дженифър Гарнър – Вайълет, Серафина и Самюъл, а Дженифър Лопес има близнаци от Марк Антъни – Ема и Макс.

View post on Instagram