Автор
Веселина Петрова

Дженифър Лопес се разплака! За кого бяха сълзите ѝ?

Дженифър Лопес, която спечели статуетка на наградите на MTV, не само в категорията "Най-добра песен" - с “On My Way” от филма “Marry Me”, но беше почетена със специалната Награда на поколенията, се разплака на сцената в Санта Моника, Калифорния.

Призът "Награда на поколенията" се връчва на актьори, чийто принос както във филми, така и в телевизионни превъплъщения, ги превръща в популярни имена.

View post on Instagram
 

В предишни години носители на приза са били Скарлет Йохансон, Дуейн Джонсън -Скалата, Том Круз, Сандра Бълок, Робърт Дауни младши, Крис Прат, Уил Смит и Рийз Уидърспун, пише БТА.

Лопес не сдържа сълзите си по време на своята емоционална реч, в която благодари както на тези, които са я подкрепяли през годините, така и на онези, на които не са вярвали в нея.

View post on Instagram
 

„Искам да благодаря на всички хора, които ми дадоха този живот. Искам да благодаря на хората, които ми дадоха радост, и на тези, които разбиха сърцето ми. Тези, които бяха верни, и тези, които ме излъгаха“, каза Лопес.

„Искам да благодаря на истинската любов и искам да благодаря за начина, по който излъгах себе си, защото така знаех, че трябва да израсна.“

Благодарейки още на „разочарованието и провала, че ме научи да бъда силна“ и на децата си, 14-годишните близнаци Макс и Ем „за това, че ме научиха да обичам“, звездата се разплака, а аплодисменти изпълниха залата.

Дженифър Лопес пробива в шоубизнеса като танцьорка в телевизионната поредица "In Living Color". Актьорската й кариера стартира с главна роля в „Селена“ през 1997 г. Участва в продукции като „Анаконда“, „Извън контрол“, „Сватбеният агент“, „Да свалиш Уолстрийт“. Последният й филм е „Омъжи се за мен“.